Unforgettable dining with a breath-taking view

BUFFET MENUT 11.1-23.6.2016

Olemme laatineet 2 erilaista buffet-menua, joihin voitte halutessanne lisätä pääruoan erillisestä pääruokalistasta.

EUROPA BUFFET 42,00 €

Savustettua lohta ja remouladea
Marinoitua siikaa ja tomaatti-aiolia
Naudan paahtopaistia, romainea ja parmesaania
Vuohenjuustoa, paahdettua paprikaa ja hunajakastiketta
Tabbouleh -salaattia
Vihersalaattia ja saksanpähkinää
Leipävalikoima, kirnuvoita ja tuorejuustoa
**
Tiramisu

FINLANDIA BUFFET 44,90 €

Silakkalajitelma ja kirnuvoilla voideltua perunaa
Hiillostettua nieriää ja sitruskastiketta
Ilmakuivattua possua ja Coleslaw -salaattia
Lämminsavusiikaa ja tillikurkkua
Sinihomejuustoa ja mehustettua päärynää
Riistapyöryköitä ja Palacen sinappia
Vihersalaatti ja vinaigrettea
Leipävalikoima ja levitettä
**
Porkkanakakkua ja tyrniä

Buffet-pääruoka valitsemanne buffetin lisäksi à 9€

Paistettua kuhaa, rapu-ohrattoa ja voi-valkoviinikastiketta
Paahdettua härän marmorifilettä, puikulaperunaa ja marsalakastiketta
Glaseerattua villisian niskaa, haudutettua kaalia ja sinappikastiketta

Buffet-menujen minimilaskutus on 20 henkilöä. Erityisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksenne perusteella.
Tarjoilun ja tarkan henkilömäärän pyydämme vahvistamaan viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuutta.
Vahvistettu määrä toimii myös tilaisuuden laskutusperusteena. Pidätämme oikeuden muutoksiin.