Unforgettable dining with a breath-taking view

PK Ravintolat Oy tekee yhteistyötä Kämp Group konsernin kanssa. Yrityksillä on yhteistä yksilölliset laadukkaat ravintolat, joista jokaisella on oma identiteettinsä. Jos Palace on täynnä tai suljettu, niin alta voit tutustua muihin mielenkiintoisiin ravintoloihin.

Image Ravintola Globe tarjoaa upeita gastronomisia kokemuksia, aitoja makuja sekä rohkeita annoksia. Tutustu Globe -ravintolaan ja sen jännittäviin menuihin.
 GLO Art Kitchen kellariravintola GLO Art Kitchen sijaitsee Lönnrotinkadulla Helsingin design-korttelissa. Tutustu GLO Art Kitchen -ravintolan maukkaisiin aterioihin.
 GLO Grill Kitchen Ravintola GLO Grill Kitchen GLO Hotel Sellossa tarjoaa Amerikkalaisia ja Italialaisia vaikutteita ammentavaa mutkatonta ruokaa. Tutustu  GLO Grill Kitchenin tarjontaan ja viikottain vaihtuvaan lounaslistaan.
 Brasserie Kämp helsinki Brasserie Kämp & Bar on hurmannut kulturellilla ja kansainvälisellä tunnelmallaan ravintola-asiakkaita jo vuodesta 1887 lähtien. Tutustu tarkemmin sunnuntai brunssiin sekä ruoka- ja viinilistoihin täältä.
 Ravintola Palace - Gourmet ravintola Helsingin keskustassa Ravintola Yume tarjoaa aasialaisia makuelämyksiä tyylikkäässä ja tunnelmallisessa miljössä Helsingin Kluuvikadulla. Tutustu ravintolan moderniin aasialaiseen menuun ja tule nauttimaan eksoottisista mauista.
 Helsinki saaristoravintola Ravintola HSS Boathouse on merellinen saariravintola Helsingin edustalla. Ravintola on vain muutaman minuutin venematkan päässä Merisatamanrannasta Helsingissä – silti aidosti ulkosaaristossa.
 Helsinki saaristoravintola Särkänlinna Ravintola Särkänlinnan keittiö edustaa klassista linjausta. Vaikutteita on paljon skandinaavisesta keittiöstä ja käytössä on parhaat kotimaiset, sesongin mukaiset raaka-aineet. Tutustu Särkänlinnan tarjontaan